Prosessleder og samarbeidspartnere

Linda Sund

 

Leadership coach og leder for prosessene i Sund Leadership. 

Over 20 års erfaring som som prosessleder på individ og gruppenivå. 

 

Jeg heter Linda Sund og er grunnlegger og daglig leder av selskapet Sund Leadership.

Som grunnutdannet sykepleier med videreutdanning innen avhengighetsproblematikk og mental helse, har jeg jobbet terapeutisk i spesialisthelsetjeneste, kommunal sektor og i høysikkerhetsfengsel. Her har jeg også jobbet med veiledning/undervisning av studenter og ansattgrupper, klinisk klientarbeid, daglig ledelse og prosjektledelse.

Etter utdannelsen til leadership & executive NLP-coach,  jobbet jeg som foredragsholder, executive coach og underviser frem til jeg besluttet å starte selskapet Sund Leadership i 2017. Min erfaring strekker seg fra å bistå ledere i alt fra små gründerbedrifter, til større organisasjoner som blant andre IKEA Norge.

Sertifiseringen min som NLP Coach og Helsecoach i Den Norske Coachforening, sikrer at coachingen utføres etter nasjonale og internasjonale retningslinjer og standarder, og sikrer kvalitet og at retningslinjer for etikk og personvern etterfølges.

Min entusiasme og engasjement drives av et sterk ønske om å styrke og støtte deg som leder i å ta i bruk ditt eget og andres potensiale.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale.

 

 

Kontakt: linda@sundleadership.no

Samarbeidspartnere

team_image
Reisearangør

Daglig leder i Islandspesialisten AS, Erla Birkisdottir, er Sund Leadership sin høyre hånd under planlegging av reiseprogrammene for team og ledergrupper. Med bortimot 20 års erfaring fra reiselivsbransjen og med inngående kjennskap til de destinasjonene vi har valgt å tilby, ivaretas kvaliteten på reisene fra A-Å.

team_image
Rekruttering og bemanning

Bee2Bee AS leverer fleksible og skreddersydde rekrutterings- og bemanningsløsninger.
Sund Leadership innledet et samarbeid med Bee2Bee i 2017, og sammen tilbyr selskapene et bredt tjenestespekter til bedrifter i østfold.

Selskapet ble startet av Frode Grosvold våren 2012. Han hadde jobbet med rekruttering og bemanning i en årrekke og bygd kompetanse, erfaring og en stadig økende glød og interesse for faget.
Selskapet har hatt jevn vekst siden oppstarten og den gode trenden fortsetter.
Bee2Bee AS jobber med kandidater og bedrifter gjennom hele rekrutteringsløpet fra A til Å.
Flere av de gode referansene er enige i at tett oppfølging er et av selskapets sterkeste kort.

– kvalitetsrekruttering fra A til Å

– mennesker i full blomst

– en rikere arbeidsdag

Vil du vite mer?

Kontakt meg for en prat!